Dagens låt:

tisdag 7 juli 2009

Hundproblem?

Nope, inte här!

Hundmötet har hittills gått över förväntan. De 3 vuxna hundarna som är på besök häckade ett tag på den inhägnade delen av tomten igår när våra 3 var inne. Nemas problemas. Våra änglar skällde inte ens! Det ni!

De tre besökarna visade sig dessutom vara en väluppfostrad liten grupp bestående av 2 tikar och en pensionärs hane (12 år). Våra herrar har väl aldrig tyckt att trädgården luktat så intressant som igår kväll :o)

Vidare så medföljde 2 små dunbollar i 12 veckors ålder. URSÖTA!!! Dessa fick vara inne, då de inte på något sätt påverkar rangen i våran flock.
Här sträcker denna matte på sig och förmedlar STOLT att hon har ”a well balanced pack” som Ceasar Milan, The dog whisperer brukar säga. Herr Aussie viftade på svansen och sniffade på hårbollarna och ignorerade dem sedan, precis som den högste i rang ska. Golden och bajsätande blivande ledarhunden ville självklart leka med dem, men förhöll sig lugna och sansade så att de inte skrämde slag på de små liven.

Att Mr Poop fixade det säger inte lite det! Han har liksom inte vuxit i sin enorma kropp än, utan är som en elefant på rullskridskor för det mesta och knockar folk och saker hela tiden.
Men inte nu. Visst han skuttade runt lite och bjöd in till lek, men sen gled han bara runt och höll sig i närheten utan att hoppa och fara. Inte illa, eller hur?!

Dunbollarna hängde till och med i våra herrars svansar, men inte ens ett litet knorr kunde höras, utan de var PERFEKTA i sitt uppförande.

Katterna är ju en annan historia. Gamlingen (13 år) tittade till på dem, BLÄNGDE på oss och tittade sedan upp i taket och hoppades och bad att problemet skulle försvinna.
Den Brittiska korthårs fröken satt utanför grinden och fnulade på hur hon skulle ta sig förbi dessa främmande hundar i trädgården och komma till dörren. Hon fick åka i mattes famn och sen var det problemet ur vägen.

Syskonen skogis valde helt olika approacher; Lillasyster Trixie gick helt sonika fram och luktade på dunbollarna, reste inte ett hårstrå och sa ingenting. Hoppade sedan upp på ryggstödet på fåtöljen och la sig och sov.

Storebror Tarzan dubblade storleken, sköt rygg, fick golfbollar till ögon och fräste som värsta kobran. Han tillbringade resten av kvällen på helspänn uppe på databordet.

Ja, de är individer, annat kan ju inte sägas…

Fick lov att hjälpa till att sätta upp förtältet till husvagnen igår kväll. Ordet ”myggmecka” räcker inte längre till… Insåg i vart fall det jag redan visste; Camping is NOT my cup of tea!!! I’d rather ”pop my clogs” if you know what I mean… :o)

Dagens låt: Oliver och gänget (så klart) Storstadskontroll http://www.youtube.com/watch?v=-_FmxN_gRAo

Inga kommentarer: