Dagens låt:

onsdag 15 juli 2009

Samarbets problem...

Jag har en höger arm, det vet jag med bestämdhet nu. En hel dags måleriarbete har gjort att jag kommit fram till den slutsatsen. Den gör OOOONT! Men snyggt blir det och framåt går det. Idag har jag satt samtliga utom de tre minsta i olika arbeten. Vissa tycker att det är släpigare än andra (läs Kloker) men så har hon ju inte bott här så länge heller, så hon har ännu inte lärt sig att det lönar sig inte att trula över det, jobbet lär göras ändå. Varken Butter eller Trötter har klagat det minsta utan varit idel solsken hela tiden.

Extra soliga var de när mamman sparkade X antal gånger på gräsklipparen som vägrade starta. Mamman har föreslagit till mannen att det är dags att köpa en ny, men mannen och gräsklipparen har inga som helst samarbetssvårigheter så därav tycker mannen att det kan vänta. Men mannen befinner sig just nu i Skåne och gräsmattan börjar se ut som en äng… Herregud, ska det inte kunna finnas ett bättre sätt att starta en gräsklippare på än att slita armen av sig genom att dra i ett snöre???!!! Nyckel, någon gräsklippetillverkare som hört talas om den?! Den har faktiskt funnits i flera hundra år!
Sessan tyckte det var roligast när mamman konverserade med gräsklipparen och hotade med både soptippen och ersättning med en ny, som dessutom skulle vara en ÅKGRÄSKLIPPARE! Inte kunde mamman ringa upp mannen och be honom prata med gräsklipparen heller, för mannen har badat med sin mobil, så nu är den 100% ur funktion. Så lägligt… Butter fick igång eländet till slut och gräsmattan blev klippt.

Granntomtemannen var här igår och pratade fackspråk. Har således lärt mig ett nytt ord: Kottla! De ni! Det betyder typ att man lägger in extra reglar. Det kommer vi behöva för att kunna fästa den nya supersnygga altanmarkisen över soldäcket. Ja, när vi nu kommer dit, det är ju det absolut SISTA som ska göras i det utsidiga renoveringsarbetet.

Denna mamman kommer garanterat att somna med lillprins idag…

Dagens låt: Natasha bedingfield; Unwritten http://www.youtube.com/watch?v=TtGY4G7II6s

Inga kommentarer: