Dagens låt:

fredag 31 juli 2009

Utvärdering av Mr Poop

Jenny, som äger den bajsätande blivande ledarhunden och som är ledarhundsutbildare var ju här i förrgår och tittade på honom. Hon kände igenom honom noggrant och tittade på honom ur alla tänkbara vinklar och… kom fram till samma sak som jag, han har inte ont och han haltar inte, bara ”knycker” med vänster bak och det verkar sitta i leden. Vi bestämde tillsammans att avvakta och se om det stabiliserar sig och om det inte gör det så ska han röntga den leden också när han ändå höftleds och armbågs röntgas.
Hon passade även på att ta med honom på en promenad för utvärdering. När hon kom tillbaks var hon strålande nöjd och tyckte att han är en supertrevlig hund *stolt*. Enligt henne är han en dröm att gå med i koppel, han är uppmärksam och ”frågar” när han inte vet, följsam, lydig och en riktig ”mjukis”. Hon tycker att vi har gjort ett jättebra jobb och tror absolut på honom som ledarhund i framtiden. Det är bara det där benet som måste kollas upp ordentligt.

Jättekul och skönt tycker vi! Känns ju toppen att hon är nöjd med det jobb vi gjort.

I övrigt spenderar jag tiden med att måla fönster… Och för er som inte vet det, så tar det TIIIIIIIID!!! Pillergöra! Dessutom måste de målas tre gånger, jag är nu inne på andra lagret. Men, det blir bra och det är ju huvudsaken.
Genomgång av barnens garderober och komplettering av den samma har påbörjats. Sessan verkar inte behöva något utom ett par bra gympadojjor, men så har hon ju också en kläduppsättning som motsvarar sexlingar. Filosofen och Lillbus behöver en hel del. Tyvärr drar inte Lillprins samma storlek under samma säsong som Filosofen gjorde och därför kan han heller inte alltid ärva. Detta trots att det är exakt 2 år emellan dem så när som på en vecka. Men lillprins är mycket längre…

Mannens semester är nu slut och idag återgår han till arbetet *snyft* Har ju varit lite lyxigt att ha honom hemma. Men än så länge är ju tonårs ligan hemma också, annat blir det när skolorna kör igång och även för MIG! Ska bli spännande att se hur vi får ihop vardagen då…

Dagens låt: Lionel Richie; Hello http://www.youtube.com/watch?v=b_ILDFp5DGA

Inga kommentarer: