Dagens låt:

lördag 4 juli 2009

Tusen konstnär :o)

Idag har jag fnulat lite över alla olika roller/ yrken jag har varje dag.

Som idag till exempel, jag började som barnpassare medan mannen gjorde annat och gick sedan vidare till städerska. Efter det agerade jag frukostvärdinna samt väninna när Linda med döttrar kom förbi och gjorde oss frukost sällskap.

Självklart jobbade jag som Matchmaker för blivande dagispolare ;o)
Tvättsortererska jobbade jag som en lång stund innan jag blev konditor och fick slänga ihop en chokladbolls smet samt en ”Lisebergssockerkaka”. Detta medförde genast en tjänst som diskplockare och bordstorkare, samt barnhands tvättare :o)

Efter det fick jag en stund som motionssimmare i sjön innan två 7 åriga små flickor och en filosof dök upp och ville delta. Då blev jag tilldelad rollen som haj istället.

När åskan började dåna på avstånd blev jag hantlangare åt Butter som blev tvungen att få undan de nymålade plankorna. Sedan blev det sladdryckare och kock som stod på schemat. Eftersom mannen tog på sig jobbet som diskplockare efter maten så kunde jag träda i rollen som trädgårdsmästare på altanen en stund och plocka med blomstren.

En bra stund som elektriker tog det för att få ihop allt det som tidigare blev urryckt.
Sen var jag såpbubble blåsare, strumpsorterare, bilbane plockare, busande mamma och katt trimmare innan det blev dags för detta:

Manikyrist åt till att börja med Sessan och kompisen men givetvis ville Lillprins och Filosofen också vara med så det blev ett gediget kundbesök.

Vidare utvecklades detta till artistsminkös:

Som i sin tur ledde till rollen som publik av flickornas uppträdande.

Eftersom Granntomtemannen fyller 40 snart och vi ska bjuda honom med familj på 40 års middag imorgon så jobbade jag en stund som meny förslags författare.

Jag gjorde ett snabbt inhopp som travtips tröstare och komplimang mottagare samt fixa- fika- i -lekstugan framplockare.

Efter det blev jag glädjande nog gäst i mitt eget hem när Linda dök upp igen med en hemlagad Hallonpaj *mums* Sedan blev det badvakt, mygg slagare och plocka - upp- boll- ur -vattnet fiskare en lång stund.

Kattgömme fotograf:


Nu väntar författare (av bloggen ), tandläkare, barnnattare, hundrastare, kattjägare och återigen städerska.

Sen… då blir det McLeod tittare :o)

Shit vad jag kan, snacka om kameleont… *ching- ching*

Dagens låt: Rebecca Lavelle; My heart is like a river (från McLeod´s daughters) http://www.youtube.com/watch?v=1MDwuviwvKg

Inga kommentarer: