Dagens låt:

lördag 25 juli 2009

Lyckad minisemester :)

Hemma igen efter en helt underbar minisemester!

Hotellet, som låg i gamla stan, ett stenkast från slottet höll precis så hög standard som utlovat. För den lilla summan av 450 kr så körde de bort bilen till ett bevakat garage och körde fram den när så önskades. Toppen, eftersom det är ont om parkeringsplatser i centrala Stockholm och dessutom är de ändå svindyra.
Sviten var jättefin och detta mötte oss när vi kom in på rummet:
Hur snyggt är det inte att erbjuda även ett alkoholfritt alternativ, så de som inte dricker alkohol också kan känna sig lika välkomna och ”lyxa” sig lite – fast DET gällde ju inte oss, vi tog självklart det äkta varan... :o) På rummet fanns även en uppsjö av tidningar:
Allt gick i gammeldags stil, här är sängavdelningen på sviten:
I badrummet fanns fluffiga morgonrockar:
En jacuzzi (fast det har vi ju en hemma, så den hoppade vi) och en:
Bastu! Ljuvligt, för DET har vi inte hemma!

Hotellfrukosten innehöll allt det som bra hotellfrukostar ska, men utöver det så fanns nygjorda smothies i önskad smak, nyskuren exotisk fruktsallad i höga glas, ägghalvor med västkuströra, nybakade croissants mm, mm. Det var bordsplacering och bestick, koppar, linneservett, mjölk och socker fanns redan på bordet och kyparna serverade kaffe och te vid bordet samt plockade bort tallriken sekunden man var klar, så att man bara kunde ta en ny om man ville hämta mer, precis så som det SKA vara på ett 5 stjärnigt hotell.

Utsikten från rummet var inte heller helt fel:
We´ll be back – that´s for sure!!!

I övrigt så bara mös vi, shoppade, snurrade runt på gulliga små gränder i gamla stan och bara var… Super härligt, mysigt, underbart och energigivande.

Åt gjorde vi också. Självklart på Savadee:
Det är verkligen Sveriges bästa Thai restaurang!!! Maten är helt otroligt god och tillagad på fantastiska råvaror.

Lunch åt vi på en liten taverna på gamla stan som serverade en underbar men svindyr Bouillabaisse, men DET var den värd! *mumma*

Självklart åt vi en glass på Montis (italiensk) för den är ju faktiskt godare än Ben och Jerrys, men det är ju ingen idé att gå och tråna efter den i vardagen, för den finns ju bara där. Ben och Jerrys finns ju faktiskt numer på Hemköp.
Vi passade också på att hamstra te från vår favorit tebutik, så nu har vi lite nya sorter hemma att njuta av.

I tidig födelsedags present fick jag 2 klockor från trendiga Jet set av min man bland annat denna:
Snygg va?!

Men, jag fick även en annan gåva av min man, som INTE var en födelsedags present, utan en ”jag älskar dig” gåva, nämligen denna helt fantastiska Eternity ring:
Den är helt omöjlig att fotografera bra, för den blänker så, men den är så otroligt fin och passar perfekt till min vigselring. Nu får jag lov att ha förlovningsringen på höger hand, för alla tre får inte plats på vänster. Den är SÅÅÅÅÅÅÅ fin *lycklig*

Jag har VÄRLDENS bästa man och han är väldigt älskad! Bara det att HAN bokade denna minisemester på eget initiativ i början av sommaren säger en hel del…

På väg hem shoppade vi loss rejält på IKEA. Me like!!!

Småbusisarna var glada över att vi kom hem, men mest glada över de goda regnbågsklubborna:
Hur än man ser det, så är det ändå ”Borta bra, men hemma bäst!” Men fler minisemestrar, DET kommer det garanterat att bli!
Tack mamsen för att du var här och passade hus och familj när vi var borta!

Dagens låt: (tillägnad min man) Sara Löfgren; Alltid http://www.youtube.com/watch?v=Yukkw5Ppx2k

Inga kommentarer: