Dagens låt:

torsdag 2 juli 2009

McLeod´s och ledighet

Idag har verkligen varit en sån där perfekt sommardag i ledighetens tecken. Sol, bad och grillat, precis som det ska vara! Inga måsten, inget planerat, bara låta dagen komma och gå precis som den är och göra det som faller en in för stunden.

Önskar verkligen att livet innehöll fler sådana dagar, tyvärr är de ju alldeles för få… Men DET är ju i och för sig vad man gör det till.

Njuter kvällstid av ta mig igenom cd boxen med McLeaod´s daughters säsong 7. Den bästa serie som gjorts enligt mig! Har sett alla säsonger fram tills just 7:an då de la om tiderna till typ 12.30 på en söndag. Vem har tid, eller ens kommer ihåg, att bänka sig framför tv:n då? Men, nu har jag boxen och har dessutom förbokat boxen med säsong 8 men har hört något rykte om att det blir den sista säsongen *snyft*. Hoppas verkligen att det inte blir så.

Hade bara tänkt titta på typ de 2 första avsnitten igår kväll, men handlingen var så gripande att kl 02.00 satt jag fortfarande framför tv:n, inne på avsnitt 8 och snyftade och grät så det gjorde ont i kroppen. Ganska häftigt att man kan leva sig in så i en serie, men så är det också en guldstund av egentid i en helt annan värld. Är lika känslig när det kommer till böcker, dokumentärer osv. Längtar till kvällens fortsättning…
Må så gott där ute i sommaren och solen, det gör jag :o)
Jo, läste förresten i tidningen idag en undersökning om vilken av Michael Jacksons låtar som olika personer tyckte var bäst. En man i 50 års åldern hade svarat: Jag har aldrig hört honom för jag tycker inte han är bra... Hur kan han veta det om han aldrig hört honom?! Mänskligheten är och förblir fascinerande...
Dagens låt är enligt mig den bästa Michael Jackson låten: Man in the mirror http://www.youtube.com/watch?v=1zpTQCQEFhg

Inga kommentarer: