Dagens låt:

måndag 24 augusti 2009

I´m back :) !!!


Okej… Förlåt… Jag vet!!! Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone.
Men det har liksom varit fullt upp med att få livet i fas inför vardagen som nu är här med skolor och jobb. I´ll say it again; I´m only human… *sorry* I helgen roade sig mannen med sin favoritsyssla; garage och förråds städning. Tar alltid mycket längre tid än beräknat och kräver att jag svarar på frågor angående förrådsinnehållet minst en gång i minuten. ”Ska detta verkligen vara kvar” är en stående följetongs fråga. Ja men, det kan ju faktiskt vara bra att ha en vacker dag eller så är det av stort mentalt värde, vilket verkar övergå mannens förstånd.

Vardagsrummet fick sig också en genomkörare och ny färg: RÖTT!!!
Snyggt och mysigt va?! Härligt under kyliga höstkvällar med en brasa i täljstensugnen *mumma* Mer rött åt folket helt klart, en absolut underskattad färg!

Mår riktigt bra av att mysa runt här hemma nu i mitt färgglada hem :)
Har dessutom läst tre (inte nådigt tjocka) kompendier inför högskolestarten imorgon. Det ena (och självklart det tjockaste) handlade om Social konstruktionism. Och JA, det är lika tråkigt som det låter… Tänker skona er från längre utläggningar i detta SUPERTRÅKIGA ämne!
Förmiddagen idag har tillbringats hos manikyrist Ullis och mina naglar är nu i perfekt skick :) Imorgon bär det av till högskolan och dag ett. Återkommer med en förhoppningsvis positiv och inspirerande blogg efter det.

Dagens låt: Pink ; So what http://www.youtube.com/watch?v=8ZNeBkhiL7g

2 kommentarer:

mamma Ann sa...

Det blev verkligen piffigt ditt nya vardagsrum.lyser upp- till och med en röd taklampa, Kram

Cilla sa...

mmm... rött är och förblir sött :)