Dagens låt:

tisdag 18 augusti 2009

Rött är sött :)

Igår var det glasögon provning på schemat. Filosofen fastnade till slut för ett par jättefina blåa bågar från Mumin. Han ser ursöt ut i dem och ser dessutom om möjligt ännu snällare ut än vad han är. Bilder kommer nästa vecka när vi hämtat ut dem.

Idag har jag varit i den stora staden 5 mil bort med 17 åringarna och lillprins och shoppat loss :) De stora grabbarna skulle ha dataprylar och skor, själv shoppade jag lite av varje, både till mig själv, småbuset och huset.

Förutom ”starta- skolan- kläder” köpte jag dessa läckra röda Tretorn stövlar till sessan, man blir ju så glad av att se dem!
Jag i min lilla 40 års kris blev självklart inspirerad och slog till på dessa:
Löjligt dyra men så kul! Skitsnygga till ett par svarta "kostymbyxor".

Lillprins var på sitt allra soligaste lilla humör och tröttnade ur först i slutet. Men då tog 17 åringarna med honom på Mc Donalds, så jag fick prova kläder ifred *lyx*. Hittade en hel del, så nu är jag rätt färdig ekiperad inför hösten. Känns kanonskönt och kul att köpa ”opraktiska” kläder, för det har jag undvikit rejält när jag bara gått hemma och varit mammaledig. Då är det enkelt och praktiskt som gäller. Men inte nu :o)
Imorgon ska jag dessutom till Linda och få ny frisyr, hon har fått helt fria händer, så det ska bli jättespännande! En liten ”det är slut på mammaledigheten” makeover helt enkelt! På tiden!!!

Imorgon väntar köksmakeover som inkluderar fönsterputsning *trök* Ja, ja, det kommer att kännas bra när det är klart. Då kan jag sitta där och njuta av en god kopp te. Köpte 6 hg nytt te idag, måste ju fylla på lagret inför hösten och vintern.

Det enda molnet på dagens himmel var en mamma som nös rätt ut över butiken på Stadium idag. Jag stod precis bredvid och hon var REJÄLT genomförkyld. *morr* RESPEKTLÖST!!! Har varken tid eller lust att bli sjuk just nu… *håller tummen för att jag klarar mig*

Dagens låt: Britney Spears; Overprotected http://www.youtube.com/watch?v=5Q0_N2EEbfs

Inga kommentarer: