Dagens låt:

tisdag 4 augusti 2009

Mindre lyckad kombination...

Kombinationen småbarns förälder och tonårs förälder går inte alltid hand i hand…

Lillprins vaknar ju före skam och vill ju självklart inte ligga kvar och dra sig längre än 3 sekunder, sen är det full fart! Dagarna går ju i ett liksom och likaså denna dag. Målning, vassrensning, matlagning, hundskötsel, kattvård, barntillsyn och allt det där andra som hör denna familjen till. När mannen jobbar dygn (som idag) blir det ju genast mer intensivt för denna mamman.

En tidig sänggång brukar vara räddningen inför nästkommande dag och lillprins arla vaknande.
Men, så var det ju det där med tonåringar. Butter ringer och väcker mig när jag precis somnat in. Han är någonstans i skogen och fiskar kräftor med några polare. Var vet han inte riktigt, han tror mest… Själv är jag allt annat än övertygad om att vi ens pratar om samma skog över huvud taget!

Hur som helst så är det myggigt som F-N (hans ord) och han har givetvis börjat blöda näsblod. Inga floder som vanligt, men det sipprar lite och nu vill han då bli hämtad. Ja, eller nu och nu, om 40 (!!!) minuter. Tur att Trötter är nattmänniska och hur pigg som helst och kan ha småbuskollen medan jag åker iväg.

Bye, bye långa härliga nattsömn och välkommen stendöd mamma imorgon bitti! Får väl bara hoppas på att vi talar om samma skog, för han hade fått gå 400 meter för att få täckning på mobilen… Detta kan ju med lite otur bli ett långt mindre härligt nattvak i bil, irrandes i Dalaskogarna.

Uppdatering om läget kommer förhoppningsvis imorgon, förutsatt att jag hittat hem då!

Dagens låt: The cardigans; My favourite game http://www.youtube.com/watch?v=QqdBWsgTIgs

Inga kommentarer: