Dagens låt:

måndag 4 januari 2010

Back on track :)

Japp, nu får det vara nog med deppandet över katastroffrisyren. Kommer ALDRIG att tycka att det ser bra ut, men det är bara att acceptera skiten och gå vidare!

Har lite hektiska dagar framför mig med examinationsarbetet och att samtidigt ro iland familjen då mannen jobbar.

Hade kortkväll med Mannen, Trötter och Butter igår, jag dominerade på Plump men föll i Tribello. Ja, ja, man kan ju inte vara på topp jämt…

Mamsen med man var här en stund igår också och berättade om sin lilla trip till Mexico. Inte helt fel, 5 stjärnigt all inclusive hotell och allt. Inte så pjåkigt att vara pensionär för en del :)

Trötter och Butter var mäkta imponerade av baren på hotellsviten med fullstora flaskor och som ingick i priset och som fylldes på varannan dag! Tur att 17 åringar varken får boka en sån resa eller har råd att åka på en…

Har haft en sprängande huvudvärk de senaste dagarna, men idag känns det bättre. Filosofen ville att jag skulle spela tv- spel (Wii) med honom igår, men jag förklarade att det kunde jag inte, för jag hade så ont i huvudet. Då tittar han på mig och säger; men mamma, man använder ju faktiskt händerna!

Barns värld är en enkel värld :)

Om en vecka drar skola och dagis igång igen och det känns faktiskt inte tjoho, tjohej. Det blir ju tillbaks till tidspassning och stress, inte så kul i min värld. Denna termin läser jag dessutom mycket mer fulla dagar och i 10 veckor är det 4 hela dagar i veckan. Inget jag ser fram emot direkt, men det är bara att bita ihop och ta sig igenom det hela, det är ju en för stunden övergående period. Till hösten kan jag förhoppningsvis läsa på distans igen. Himla lyxigt det där med distansläsning, men det kräver ju karaktär!

Fick en kul present igår, nya Photoshop, så himla kul. Nu är jag ju bara supernovis på programmet och har inte ens lärt mig en promille än, men det är super duper kul i kvadrat!!! Vi får väl se om det blir tid över denna termin för att lära mig mer, så man kan bli duktig på att redigera bilder. Skulle vara häftigt att kunna. Butter har samma program, så just nu lär vi varann allt nytt vi kommer på, sen finns det ganska bra filmer på youtube där de talar om hur man går till väga för olika saker.

Här kommer min första novismässigt redigerade bild :)

Dagens låt: Lionel Richie: Dancing on the ceiling http://www.youtube.com/watch?v=OdQDXs75Ulo

2 kommentarer:

Nina sa...

Skönt att det värsta traumat har lagt sig! Är övertygad om att du är lika bedårande som alltid (men jag förstår dig - har varit med om liknande upplevelse själv - det INTE kul)! God fortsättning! Vi hörs:)!
KRAM från en Sälen-nyårsfirande Nina

Cilla sa...

STOR KRAAAAM tillbaks :)