Dagens låt:

onsdag 27 januari 2010

Polispedofiler och studiestress

Har småpojkarna hemma idag för Filosofen är genomförkyld. Själv känner jag av lite stickningar i näsan som jag tänker ignorera i tro om att de då försvinner. Tankekraften ska vara otrolig sägs det ju :)

Ja, dagens plugg går ju lite om intet, vilket gör mig lite småstressad. Har ju inget baslag att arbeta uppgifterna med, så det blir ju lite mer omfattande än beräknat. Förhoppningsvis har den biten löst sig till nästa vecka. ALLA seminarie uppgifter är byggda på att man är ett baslag…

Ett rejält snöoväder ska ju snart omfamna oss. Själv är jag dödligt trött på eländet och vill ha vår och sommar NUUUUUUUUU!!! Mer snö är det sista vi behöver i min mening! Överväger stenhårt att emigrera till Spanien eller Florida eller nåt som pensionär. Det enda är ju det att man vill ju finnas till hands för sina barn och barnbarn och det är ju svårt när man är i Spanien *suck* Får väl bli en flitig charterresenär istället på äldre dar :)

Läste i tidningen idag om ”föreläsaren” som nu är anhållen för misstänkt för grova sexbrott, samt förberedelse för grova sexbrott mot barn. Om man tar informationen i tidningen och slår lite på nätet så blir det ganska snart klart vem det hela är; nämligen före detta rektorn för polishögskolan, fd. polischef, utbildad jurist mm, mm. Hur sjukt som helst. Tror dessa människor att de kan komma undan med vad som helst bara för att de tillhör ”lagens långa arm”? Jag tänker inte skriva hans namn här eftersom inte ens media sagt det än, men om ni leker lite detektiv på Google med dessa uppgifter så har ni namnet där!

Ja, polisen kan man lita på och känna sig säker med. Eller hur var det nu? Karln har dessutom föreläst om sexuella trakasserier!!! Det och jämställdhet. Ja, det finns inte ord… Är bara så glad att man häktade pervot innan ”förberedelserna” blev verklighet. Bara för ett år sedan blev ju en polis i Västerås dömd för att ha förgripit sig på två pojkar under tre års tid. Han arbetade med just utsatta barn som sitt område inom polisen! Ibland undrar jag om polisen är utsatt för större risk att anställa just pedofiler. Ja men tänk en pedofil anställd som polis (och det VET vi ju att det finns) som arbetar med just barnpornografi brott. Det måste ju vara rena rama himmelriket för dem, fritt fram i alla beslagtagna databanker...Är det konstigt att världen ser ut som den gör när personer som dessa sitter i ledande ställning samt arbetar inom vårt lands poliskår?!

Killen på bilden är inte den anhållne "föreläsaren" såklart, nej det äcklet är 60 år (hemmahörande i Stockholm)!
Dagens låt: Genisis; Land of confusion http://www.youtube.com/watch?v=9ZtWABLuWHo

Inga kommentarer: