Dagens låt:

fredag 22 januari 2010

Skitdator och curling

Gårdagen kom och gick precis som den skulle. Mailen är fortfarande inte igång, vilket är väldigt irriterande. Känner mig bitvis avskärmad från omvärlden. Imorgon kommer i vart fall Micke hit och ser om han kan åtgärda problemet.

Datorn ser inte heller helt lika ut efter "kraschen". Tror det är nåt "uppdaterat" program som saknas eller nåt för den ser lite uråldrig ut. Jag är ju som sagt vanemänniska och vill i vart fall att datorn ska se ut och fungera likadant som vanligt. Får väl höra med 17 åringarna vad det kan tänkas vara som fattas...

Idag står familjeäran på spel. Det är dags för den årliga curlingkampen, en kopisturnering som går av i Sala. Det är mannen och de två 17 åringarna som håller familjens fana högt och är förra årets vinnare. I år blir lagets 4:e person Gunnar, som förra året tillhörde det förlorande laget. Hmm... har dumpat sina 3 lagmedlemmar och bytt över till det vinnande laget, vad ska man tycka om det?! :)
Jag håller självklart tummarna för ännu en vinst, men även om de inte vinner så blir det nog en himla kul kväll ändå, med trevligt sällskap och smörgåstårta i mängd.

Jag? Nej, jag blir hemma med filosofen och Lillprins. Sessan är hos bästisen Linnea på sleepover.

Kloker ska prova brädan för första gången i år nu i helgen. Vi får väl se hur hon tar sig upp för trapporna efter det :)

Själv jagar jag vidare efter mina "baslags" kamrater som verkar omöjliga att få tag på. Kanske är det såna där som anmäler sig till massor av kursen och sen bara struntar i att avanmäla sig på de som de inte tänker gå. Det lär visa sig...

Såg en riktigt bra film igår " The blind side" som bygger på verkliga händelser. SE DEN!!! En helt fantastiskt ljuvlig film som handlar om den Amerikanske fotbollspelaren Michael Oher. Hade en jättebra bild från filmen men SKITDATORN vägrar lägga in den. Får jag som jag vill så blir det soptunnan nästa för denna idiotburk och inköp av en ny fräsch och FUNGERANDE!!!

Dagens låt: Den amerikanska nationalsången :)

Inga kommentarer: