Dagens låt:

fredag 9 april 2010

Den som redan har mycket, behöver oftast inte mer...

Som om det inte räckte med 150% studier, påsklovslediga barn, en arbetande man, så är vår ständiga följeslagare nu även han tillbaks; sjukdomen *suck*. Samtliga tre små är tokhostiga och i natt vaknade lillprins med närmare 40 graders feber, så det blev en halvtaskig natt på soffan, allt annat än vad jag är i behov av just nu :(

Men! Det krävs mycket mer än så för att knäcka denna superwoman ;)
Redovisade figur husbygget igår och vet ni vad, det var inte alls sämre än någon annans, och de kunde faktiskt gissa min sagofigur. Kände att jag växte en hel del där.

Idag är det redovisning av arkitektur arbetet och ett långt matematik seminarie föregår det, så det blir 4 timmar på raken med redovisningar. Kan inte heller skryta med att jag kan vicka på tårna efter det, nej det är bara att hugga tag i nästa veckas matteuppgifter eftersom konstkursen har tre heldagar (9-20) på plats på högskolan nästa vecka, så där blir det ingen tid över för matematik. Längtar tills det blir sommarlov!

Småkillarnas födelsedagar närmar sig med stormsteg och jag har lite idéer om vad som ska införskaffas, frågan är bara var tiden för det inhandlandet finns någonstans?! Men det är så gulligt när de blir så stora att de själva börjar uttrycka vad de vill ha i present, för det är ofta rätt oväntade saker :)

Bilen har gått varm denna vecka också, det har varit tonårs skjutsningar och hämtningar både här och där och alla tre har varit i farten – kul! Det är väl så ett lov ska avnjutas (för de som har ett *morr*)

Dagens låt: Pat Benatar; Hit me with your best shot http://www.youtube.com/watch?v=VzK6GmfDcpc

Inga kommentarer: