Dagens låt:

söndag 11 april 2010

I WILL survive!

Natten har tillbringats med feber för både mig och lillprins. Lillprins hosta är dessutom helt förskräcklig, så vänder den inte idag, så blir det vårdcentralen imorgon. Stackarn vaknade säkert 50 gånger i natt av hostan (och jag med ). Feber kan man överleva, det är bara att ha den här snubben på släptåg så funkar det fint för mig och det är bara att fylla på vid behov.
 Detta lär bli lösningen i morgon och fram tills på onsdag då jag har heldagar på högskolan. Inte ultimat förstås, men nöden har ingen lag. Hoppas bara att snuvan och hostan inte kommer som ett brev på posten, för då blir det ju inte lika trevligt för mina kurskamrater… Har absolut ingen lust att bli hemskickad med kompletterings uppgifter för 3 heldagar.

Fattar bara inte varför sjukdom förföljer denna familj. Kan den inte läsa statistik? Statisktiken sägen nämligen att barn är som sjukast de första 6 månaderna på dagis, då de ska gå igenom alla nya bakteriehärdar, sen blir det drastsikt bättre. Hallå!!! Småpojkarna har faktiskt gått längre än 6 månader! Eller... tja, ska det vara 6 månader på heltid? *hjälp* Skulle i vilket fall som helst uppskatta om den slutade poppa upp från ingenstans hela tiden! En helt annan känsla av "Peek-a-boo" än denna:
Det som är jobbigast med dessa tre dagar är att vara borta från familjen. Hur ska mannen fixa detta, barnens kläder, Sessans hår *skräck* (tur att det finns en Kloker), ligga steget före och ha koll på allt? Kanske är det jag som har någon form av kontroll mani. Nyttigt för damen ifråga att åka bort några dagar och se att de faktiskt klarar sig utan mig. På så sätt kan de ju få fortsätta bevisa det även när jag är hemma ;)

Är så gott som färdig med matten tills på torsdag. Gudarna ska veta att jag har kämpat och det har tagit tiiiiiid. Egentligen är det baslags uppgifter som ska lösas tillsammans, men eftersom jag är på min andra kurs mån – ons, så kan jag inte delta i baslaget och måste således lösa alla uppgifter själv. De här veckorna (och nästa) har varit rena rama mardrömmen studiemässigt, men jag hoppas att det kommer att lätta efter veckan som kommer. Just nu har det varit så mycket att jag drömmer, äter och skiter kost och matematik…

Idag är det SOL *hoppar och skuttar* och trots febern så känner jag för att gå ut och klippa äppelträden. Vi får väl se vad orken räcker till. Tänk vad härligt när de blommar och det är vamt på ytan av gräsmattan....
Dags också att sopa på lekplanen och plocka fram och gå igenom cyklarna, men det får allt vänta tills en annan dag med mer tid och ork ;) Gatkritorna har jag i vilket fall som helst orkat plocka fram, så lite vårsaker har hittat ut ur boden och garaget.

Idag blir det ”Take away” med garanti! Trötter som är andrakock i huset är helt däckad i förkylning, så honom håller vi borta från maten. Min egen energi hushåller jag med, så då får det bli ”inhyrda” kockar som gäller idag. Själv röstar jag alltid på Thai, men jag vet att av de som är hemma så blir jag rätt ensam om det, så det får bli något från pizzerian istället. En Kebabsallad kanske?! Har ingen som helst ork att hämta från mer än ett ställe idag. När man bor på landet finns ju heller ingen hemkörning, men att bo på landet väger ändå upp alla dar i veckan :)
Dagens låt: Gloria Gaynor; I will suvive http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I

Inga kommentarer: