Dagens låt:

onsdag 21 april 2010

Sovande alarm :)

Kanske fanns det en mening med den upptagna tonen till vårdcentralen igår, för idag verkar det hela nämligen ha lossnat *peppar, peppar* så jag avvaktar nog en dag och ser vad som händer. Det är säkert inte mindre upptaget på torsdag :(

Tänkte på en sak när jag gick och la mig igår. Jag kommer inte ihåg när jag ställde en klocka på alarm sist. Måste varit innan småpojkarna någon gång. Idag behövs absolut inget larm, nej, inte chans att lillprins försover sig ens till ”normal” gå upp tid. Idag var vi i farten så tidigt att barnen hann cykla i 20 minuter innan vi skulle åka iväg till skola och dagis.
Lillprins har tyvärr börjat knorra rejält över dagis nu. Det började för någon vecka sedan med ”måste jag” och nu är det sekunden han vaknar ”det är väl inte dagis idag, jag viiiiiiill iiiiinte!”. Det känns urjobbigt och han pickar hål på mitt hjärta hela tiden. Vi har de inte ens i närheten av en heltid på dagis och jag behöver verkligen studietiden när alla är i skolan och på dagis, men ändå får jag dåligt samvete. Idag blev det mutor som gällde; munk och Festis i bilen på vägen hem (ja, mannen, jag lovar att dammsuga bilen efter det sockerkalaset). Detta fungerade idag, men jag vet ju att det kommer bara att fungera en dag eller två, sen har lillprins genomskådat det med.

Fnular på när han blir så smart så att han kommer på att om han sover till 9 tiden eller så, så kommer vi alla för sent och då kanske vi struntar i dagis den dan… Skulle faktiskt vara frestande att göra det när han en vacker dag ger sina föräldrar en VÄLFÖRTJÄNT sovmorgon ;)

Nej, nu är det ”Talk to children about art” och ”Mönster i matematiken” som gäller *suck*

Dagens låt: Sarah Dawn Finer / Daniel Lindstöm; Broken wings http://www.youtube.com/watch?v=YHAkJOwuW8k Daniels röst är helt underbar!

Inga kommentarer: