Dagens låt:

söndag 18 april 2010

Passerat bäst före datum

Förkylningen har nu placerat sig i bihålorna, vilket leder till någon form av tandvärksliknande känsla i hela högra sidan av ansiktet. Har använt en nässpray gjord för just bihåleinflammation, men den har zip zero nothing verkan *suck* Bäst före datum på denna donnan har nog gått ut, dags att kasta bort och köpa nytt ;)
Sessan sa något roligt igår på tal om det hon sa; ”Mamma, om vi var de mest rikaste, mest populäraste av alla, då skulle vi få köpa gratis!”

Trots envis förkylning har helgen varit toppen. Igår hade både Butter och sessan kompisar här och jag och Kloker har via Lovefilm fastnat i serien Big Love, så den diskuterar vi dagarna i ända här numer. Såg den för många år sedan när den gick på Canal +, men såg bara nåt avsnitt här och där. Nu följer jag och Kloker den slaviskt och kan inte vänta på att få hem nästa skiva… Himla intressant serie som triggar igång tankar om etik och moral, men också med en ”vardaglig” men fängslande handling. Till vår stora lycka hade de hela säsong 2 också :)
Till barnens stora lycka har nu både cyklar, rutschkana och studsmatta kommit ut ur garaget. Till helgen dyker nog gungställningarna upp också. Altanen har börjat ta form och är numer sittvänlig för soliga, varma dagar *härligt* Ser fram emot Pelargonsäsongen när altanen får sin mer romantiska look.

Trötter är den enda i denna familj som följer askmolns utvecklingen slavsikt. Detta för att han ska flyga till Tyskland med skolan imorgon… tror han ja, men jag betvivlar det starkt. Även om prognosen är att de ska öppna luftrummet några timmar under måndagen, så tror jag att man kommer använda tiden till att hämta hem strandsatta men inte skicka iväg nya som troligen kommer att fastna när nästa moln drar in över norden. Även om nu planet till Tyskland går, så tror jag inte att skolan kommer att skicka iväg dem eftersom de inte kan garantera hemkomsten. Sad but true…

Dagens låt: Jimmy Cliff; I can see clearly now
http://www.youtube.com/watch?v=gIqLsGT2wbQ 

Inga kommentarer: