Dagens låt:

torsdag 1 april 2010

The finger...

Skärtorsdag, det vill säga påskinledning *suck* Är som bekant ingen Påskdiggare! Men, man kan inte annat än tycka att påsk har sina söta sidor när småbuset kommer hem med detta :)
Ska erkänna att jag faktiskt föll för kommersen och impulshandlade dessa trots att det går under epitetet påskpynt *skräck*:
Försvarar mig med att de är rosa och matchar mitt kök! Påskbordet kommer däremot med garanti att lysa med sin frånvaro i detta hus, finns så mycket roligare och godare mat att äta en helg som denna.

Har huvudet fullt av arkitektur. Fascinerande hur mycket det väcker hos en när man tar till sig av ny kunskap. Blir glad av att jag faktiskt tycker att detta är intressant och kul och inte alls lika flummigt som inledningen av kursen. Man blir lite nyfiken på hur mycket annan kunskap som finns därute som jag utan att veta om det skulle tycka är kul och intressant?! Ska i framtiden pröva mina vingar betydligt oftare och ge mig i kast med saker jag inte vet så mycket om, bara för att kunskap är så otroligt roligt!!! Tänk vad lite vi vet egentligen…

Har alltid hävdat det när det kommer till personer som är så där otroligt duktiga och talangfulla inom en viss sak, att de har ”hittat rätt”. Saken är den att det finns ju så otroligt mycket saker att prova på och därför så är det få förunnat att hitta sin sak av allt det man hinner prova på under en livstid. Alla kanske har en sak som man är helt outstanding på, men som sagt, det är få som lyckas hitta just den saken. Vem vet, jag kanske är en hejare på att obducera eller bedriva struts uppfödning , men förhoppningsvis får jag aldrig chansen att prova på det. I slutändan är man trots allt präglad av sin omgivning och uppväxt vilket i sin tur påverkar vad man tycker om saker och ting, fast rebeller finns ju alltid :)

Gjorde något idag som jag aldrig gjort förut. På väg hem från den lilla staden på en väldigt lång raksträcka, så bryter sig plötsligt en bil i motgående riktning ut och gör en idiotomkörning. Det var precis med nöd och näppe han hann in på sin körbana innan det hade blivit en frontal krock mellan honom och mig. Jag hade full med bilar bakom också, så jag kunde inte tvärnita hur som helst heller. Jag blinkade som en tok på idioten när han påbörjade omkörningen, men han blinkade bara tillbaks. Så… när han var precis bredvid mig så sätter jag helt plötsligt upp fingret i sidrutan… ja, ni förstår ju vilket finger. Blev så full i skratt åt mig själv att jag skrattade gott en bra stund efter trots att jag faktiskt kunnat råka riktigt illa ut på grund av den andre bilföraren. 40 årig tant som pekar finger, patetiskt :)
Fnular över var jag fick reaktionen att räcka finger ifrån?!

Posten idag kom med goda nyheter; min fula leverfläck var helt godartad *hoppar och skuttar* Nu blir det odling av fräknar igen (på lagom nivå såklart) så fort solen ger tillfälle!
Dagens låt: Gullefjun (i lite ovanlig tappning) http://www.youtube.com/watch?v=WaKAm5d3osU

2 kommentarer:

Pappa KJ sa...

Pappa KJ sa.Betr. föregående blogg om vissa tonårsproblem.Gå in på http://grafitti.gp.se/testa dig själv osh låt dom svara som samvetet bjuder på testen "är du bortskämd"
Kramar till Er alla

Cilla sa...

Skrattade gott när jag såg testet, ska genast se till att tonåringarna gör det (även om jag anar svaren...) mamma är här och hälsar Glad Påsk till er, vi ringer en signal på påskafton :) Kram