Dagens låt:

måndag 25 maj 2009

A bundle of joy!

Små, av varandra oberoende, trevliga saker har inträffat på slutet. Små, för andra kanske obetydliga saker, men för mig härligt underbara energigivande saker!

Lillprins har varit relativt otrotsig hela helgen?! (Det har tyvärr gått över tills idag, men man får glädja sig över det lilla). Han hade visserligen en incident i lördags morse då han skrek sig blå över att han ville ha tillbaka sin bajsblöja… ”Jag vill ha mitt baaaaaaajs”. Ja, detta trots är och förblir helt ologiskt och jag fick i vart fall rätt att även om jag tog bort godis så skulle han hitta något annat att trotsa över, fast jag hade inte riktigt räknat med detta…

Mannen kom hem igår, efter att ha hämtat Butter hos en kompis, med dessa, my absolute favourites:

Och ni behöver inte ens tänka tanken på att han gjorde det pga dåligt samvete eller nåt, nope, han bara är sån, lucky me :)

JAG var igår VÄLDIGT ROAD av mannen och de två 16 åringarnas strategi vid bortkånkandet av en hel båtsandlåda full med jord och rötter. På något vänster hade mannen fått för sig att vi är föräldrar till Karl- Alfred och Hulken för han trodde att de skulle fixa det själva hur lätt som helst… Kan meddela att det gick inte ens på 3, utan de fick tömma den i omgångar för att lyckas med uppdraget. Diskussionerna innan de kom fram till denna lösning var klart roligast, men det var nog vid närmare eftertanke egentligen bara JAG som var road av just detta…

Nu på morgonen fick jag en härlig komplimang angående min blogg! Sånt värmer ALLTID och ger energi inför dagen… som ska tillbringas hos den numer berömda ”klipp – Fridan” då sessan ska bli skolavslutningsfin. Men Lillprins ska ju också med och leta gräsklippare och har vi större tur än på Lotto, så kanske han åtminstone är ETT hårstrå kortare när vi kommer hem!

Håll tummarna!!!

Dagens låt: Sufin' USA med The beach boys :)

Inga kommentarer: