Dagens låt:

söndag 10 maj 2009

Visst har ni ett hjärta?

Hjälp oss att rädda mammorna! Snälla alla ni som läser min blogg, ge ett litet bidrag till detta ändamål.

Nu startar vi Bloggupproret för att stödja Röda Korsets kampanj "Rädda Mammorna." Just nu pågår krig och väpnade konflikter på ett trettiotal olika platser i världen. Röda Korsets närvaro minskar risken för övergrepp. Rädda Mammorna-kampanjen inbringar pengar till arbetet för att skydda kvinnor och deras familjer. Under maj månad pågår ett intensivt arbete på bloggar runt om i Sverige. Vi för upp kvinnors utsatta situation på agendan, vi startar och bedriver insamlingar på våra bloggar, vi försöker göra skillnad.

Ni som läser MIN blogg här på Rainbowroom kan på ett enkelt sätt bidra med allt från 5 kr och uppåt och minst 5 kronor har vi väl alla råd med?!

Klicka bara på Röda korsets logga som ligger här på vänster sida på bloggen där det står: "Ge ditt bidrag direkt här" och följ sedan instruktionerna. Antingen så betalar du direkt via din internet bank eller så kan du få ett inbetalningskort hem i brevlådan. BUSENKELT!!! Ni kan läsa mer om kampanjen på Röda korsets hemsida. Dessutom kan man se på Röda korsets logga till vänster här, hur mycket pengar som skänkts från läsare av just MIN blogg och ni är ju bäst, eller hur?! Visa nu att ni som läser MIN blogg har ett stort hjärta och bryr er.

Kom igen nu, gör en liten insats för alla de som inte har det så bra som vi har det. Kom ihåg, med mammor följer barn...

2 kommentarer:

Ume tösen sa...

Hittade din blogg via Röda korsets blogglista för "Rädda mammorna" kampanjen. Vilken helskön blogg! Den ligger nu under favoriter.

Hojt från Umeå

Cilla sa...

"Hojtar" tillbaks :)