Dagens låt:

fredag 19 mars 2010

Dags att ta tag i livet

Fick någon form av ”bakslag” igår. Ja inte så att magen satte fart igen, nej jag var bara fysiskt och psykiskt helt slut. Kände mig som en zombie… och på det skulle jag jobba med problemlösning. Kan säga att jag skrattade och bröt ihop om vartannat och till slut kunde jag inte skriva en siffra rätt längre, bara att lägga ner!

Tonåringarna i huset var goda sportsmän och gjorde mina uppgifter de med *gulligt* Lätt var det inte i vart fall och problemlösning är och förblir allt annat än min sak *suck* Det värsta är när du först ska lösa ett rejält krångligt problem och sen kräver de att du ska skriva en formel för lösningen också – där är jag helt väck!!! VARFÖR ska jag kunna detta för att undervisa barn i lågstadiet?! Beyond me…

Tror att jag inte fått upp min vätskenivå på rätt nivå än och att det är det som spökar. Får väl dricka rumpan av mig idag och se om hjärnan och kroppen fungerar bättre längre fram.
Idag är alla övriga fit for fight i vart fall och skola och dagis väntar för samtliga. Själv har jag ju seminarier hela förmiddagen.

Imorgon ska familjen på Svenska skidspelen och jag ska ha solokvist tid för första gången på jag vet inte hur länge. En del av den tiden lär väl gå åt till att få in kunskapen från dagens seminarier, men eftersom solen ska skina så blir det nog en sittning med ansiktet riktat mot den också :)

Om jag har ork så ska jag ta tag i vardagsrummet och dess vårförvandling. Way overdue!!! Usch, alla dessa ”måsten” som egentligen inte är några ”måsten” för allt är ju vad man gör det till :)

Dags att ta tag i dagen!

Dagens låt: Smashing pumpkins; Today http://www.youtube.com/watch?v=jDYTBoJkQSY

Inga kommentarer: