Dagens låt:

fredag 5 mars 2010

Inställd investering :)

Kan gladeligen berätta att planerna på att investera i en vingård i Frankrike nu är helt väck :) Vi hade nämligen INTE odling av grönmögelost på vinden, vilket hade varit ett vinnande koncept ihop med en flaska rött. Fnulade över att ha det i paketpris om så hade varit fallet, men det är det ju INTE *hoppar och skuttar*
Det hela handlar om kondens. Att det är för kallt ute, dålig isolering och många inne som andas och bidrar till ökad luftfuktighet. Lösning? Jo att vi turas om att andas och att bara hälften av oss kan vara inne samtidigt!

Nejdå, en fläkt på taket ska installeras som hjälper till att byta luften inne på ett mer effektivt sätt. Några snickeriarbeten och viss tilläggsisolering behövdes också. Visst, kostsamt kommer det ju bli oavsett *supersuck* men man måste ju fokusera på det som är positivt trots allt. Mao. inga mögelskadade barn utan ett fortsatt friskt hus, vilket är det allra viktigaste.

Arbetet kan vänta tills våren och varmare väder, vilket också var tacksamt, även om det inte är så kul att ha det som försommar aktivitet att stoppa semesterkassan i… Ja, ja, när det väl är gjort så ska vi inte behöva ha några sådana problem framöver och… det ökar husets värde ytterligare, alltid något :)

Hann till och med vara med på matematik seminariet en stund, så helt i ofas är jag inte heller.

Det funkar alltså; Your thoughts today attracts your tomorrow!

Ikväll blir det litet fireri med en bra film, en näve Gelehallon( Thoms) och sovande barn. Mannen jobbar som vanligt :)

Måste bara ge ett litet lästips; läs SMULGUBBE (länkad här på min blogg på vänster sida). Denna mamma har ett språk som är som att plocka en alldeles färsk solvarm jordgubbe och sakta låta den smälta i munnen...

Inga kommentarer: