Dagens låt:

tisdag 30 mars 2010

Gammal gumma, blommor och konst

Okej, har nu landat! Jag är snart 40 år, inte 14…

Gav mig på bok nummer 4 igår, fortfarande nyfiken på svaret, så där har ju författaren verkligen lyckats (även med en gaggig gammal dam). Men halvvägs in i boken så fick det bara vara nog. Då blev det verkligen bara TOO MUCH!!! Hela storyn förvandlades till en blandning av Alien och en urusel version av serien V som sändes på 80- talet. Helt plötsligt ska det födas fram en skräck vampyrbebis som växer sig fullstor på några veckor i en vanlig människas kropp och dessutom blir bebisen kär i en fullvuxen varulv sekunden den är född. Ja men ni hör ju… Back to life Cilla med vetskapen om att man som snart 40 inte har någon behållning av fjortisböcker!
Ska snart ge mig ut på tur i byn efter jakt på konst! Ja, det är dagens uppgift på nya kursen, att hitta konst i din närmiljö och ta tre fotografier som ska redovisas imorgon. Kan ju inte påstå att denna by sjuder av konst direkt, men å andra sidan vad är konst?! Det är väl upp till var och en att bestämma, så jag hittar nog på något. Kan ju för skojs skull visa dem på bloggen imorgon så får ni se om ni tycker att jag lyckats. Kan någonting väldigt fult vara konst?!

Mannen är nu borta i tre dagar och på torsdag är det någon form av middag på någon upperclass restaurang. Sjötunga ska tydligen serveras, är inte det minsta avundsjuk *Pinnochio näsa* Fast å andra sidan skulle det ju garanterat vara att kasta pärlor för svin att servera Sjötunga i detta hus :( Får väl bli som vanligt på tu man hand med mannen, för då är det bara gourmet som gäller. Tyvärr blir det alldeles för sällan det finns tid. Men barnen blir äldre, så bättre tider stundar förhoppningsvis!
Interflora är ett riktigt idiotföretag, det fick vi erfara igår. Beställde ett blommogram till mamsen på söndagen som skulle levereras på måndagen. Vid 9 tiden ringer de från butiken och frågar om de fick hänga blommorna på dörren, eftersom ingen var hemma. Ja, sa vi, det går bra, hon kan inte vara långt borta. Givetvis ringde vi upp mamsen för att se till att hon skyndade sig hem innan blommorna frös, men… hon var hemma och hade varit det hela tiden. På dörren hängde dessutom inga blommor?! Efter några timmar och ingen blomleverans ringer vi upp bolaget och frågar och vet ni vad de svarar då; ”Vi ringer alltid upp INNAN vi levererar för att höra att det går bra att hänga på dörren OM de inte är hemma.” *supersuck* Till saken hör också att när man beställer blommogrammet får man kryssa i en ruta där det står ”går det bra att hänga blommorna på dörren om mottagaren ej är hemma” och den kryssade vi i. IDIOTER!!! På så sätt förstörde de ju en bra överraskning och blommorna levererades dessutom inte förrän efter kl. 16! Aldrig mer att blommogram från det företaget i vart fall, tur att det finns fler!
Dagens låt: Rongedahl; Just a minute http://www.youtube.com/watch?v=HSoiDK5kjMI

3 kommentarer:

mamma Ann sa...

Tack för den underbart fina buketten den kom till slut och den var jättefin. Tulpaner i vitt och rosa samt lila anemoner. Njuter av den hela dagarna. Kram

Cilla sa...

Ja, det var ju huvudsaken ATT den kom fram, det var ju tveksamt där en stund... Hoppas den står sig lääääänge! Kram

EuroFlorist sa...

Det låter inte alls som någon trevlig upplevelse för er – förstår att det förstörde överraskningen för er.
Om ni vill testa att skicka ett blomsterbud med oss istället är ni välkomna att använda kod "JOY" så får ni lite rabatt.

Vi önskar er en trevlig vecka!

/EuroFlorist.