Dagens låt:

måndag 29 mars 2010

Transportsträcka i grå tillvaro

Vilken underbart peppig rubrik *ler* men den är inte så illa som den låter!

Idag fyller världens bästa lilla mamsen år - GRATTIS!!!
Gårdagen tillbringades till stor del med näsan i en bok. Jo, jag gav mig på att se del två av Twilight sagan: New Moon i lördags och som alla dessa följetonger så slutar den liksom mitt i och utan svar. Gav mig således på att läsa del tre och suckade ihop redan på sidan tre. Jag dissade ju Kloker helt när hon berättade om vampyrböckerna som hon läst, men så såg jag filmen och den var riktigt bra. Nu till böckerna. Ja, välskrivna och allt det där men jag dööööör på förtydliganden som ” Edward, min pojkvän (och vampyr)” I filmerna blir ju dessa saker inte så övertydligt a´la fjortis uttalat. Nu vänder sig väl böckerna till den kategorin av läsare i och för sig, så jag får väl skylla mig själv. Tog mig igenom boken för att försöka hitta det svar jag letat efter, men bara för att finna att hela boken egentligen är en enda lång transporsträcka till bok nummer 4… *super suck*

Snön vräker ner här idag och har så gjort till och från under helgen också. Även barnen börjar nu gnälla över detta, så kung Bore: Det är dags att ge upp nu!

Idag börjar nya kursen på Högskolan; Ljud och bildskapande för barn. Spännande att se hur den kommer att arta sig. Har lite tur med att matten har påsklov denna vecka, så jag kan fokusera helt och fullt på nya kursen.

Känner att jag befinner mig i nåt grått mellanläge för stunden. Tror visserligen att denna eviga vinter har ett finger med i spelet, men det känns som att jag saknar en katalysator framåt på nåt vis. Ja, att turbon är ur funktion och jag hankar mig framåt på den vanliga torftiga motorn istället. Vill hitta DET som ger massor av energi och vilja och inspiration, men just nu lyser det med sin frånvaro. Ja, ja, hittar nog på det förr eller senare, vet inte var jag lagt det bara :)

Barnen går bara tre dagar i skolan denna vecka, sen är det påsklov. Ska bli intressant att se hur jag fixar nästa vecka med dubbla högskolekurser och alla småbus hemma. Ska nog tillbringa dagarna fram tills dess med att hitta mitt DET, kommer nog att behövas… Sett det någon?!
Dagens låt: Human society; Where are you now http://www.youtube.com/watch?v=n0xRXwn8IAc

Inga kommentarer: