Dagens låt:

torsdag 16 april 2009

Nya tapeter!

Vår lilltjej har fått nya tapeter!!!
Det är inte vilka tapeter som helst, utan special designade som bara finns i ett enda exemplar, så hon blir helt själv om dem. Mönstret är modernt och lite åt det surrealistiska hållet och bottenfärgerna är ljusa medan det moderna mönstret går i mörkt grått mot svart.

Konstnären som gjort tapeten är väldigt lokalt känd, men har ännu inte nått ut till de breda massorna. Han är en energisk otroligt initiativrik person som alltid har många bollar i luften. Det finns ingen ände på hans otroliga förmåga att se möjligheter i varje unik situation. Där kan vi snacka om ”think outside the box” tänkande! Han jobbar också snabbt och koncentrerat, så man behöver aldrig vänta länge på resultatet. Han är en av de där personerna som alltid är nöjd med sitt arbete och ändrar eller ångrar ingenting i efterhand, underbar inställning hos en sann konstnär!

Till sin hjälp har han en något äldre assistent, som aldrig lägger sig i konstnärens arbete, utan tyst observerar och tar in och när arbetet är klart så meddelar han lugnt kunden vad konstnären åstadkommit.

Här är en bild av den nya tapeten och längre ner en bild av konstnären och hans assistent.

1 kommentar:

Cathrine sa...

Hittade din blogg av en tillfällighet och nu kan jag inte låta bli att komma tillbaks. Den bästa blogg jag har läst och den innehåller allt och ger både eftertanke och skratt. Ser fram emot nästa inlägg!
Hälsningar Cathrine